Wetsex

Wetsex betyr ikke som enkelte faktisk tror, å ha sex i dusjen eller badekaret.

Derimot er det leker som innbefatter urin.
Egentlig ingen sammenheng med SM, men mange forbinder det med det allikevel.
Å svelge urin er i utgangspunktet ikke skadelig, men urin kan bære på rester av forskjellige typer dop, samt alkohol i lengre tid.
Dette kan så bli gitt videre til den som eventuelt svelger det.
Joseph Bean har forsket på HIV og urin og har konkludert med at det ikke under noen omstendigheter vil finnes en smittefarlig bestand av HIV i urin. Dette er riktignok noe som fortsatt diskuteres.
Det er derimot på det rene at andre infeksjoner og sykdommer kan spre seg på denne måten. Forskjellige infeksjoner kan også spres med urin selv om det ikke svelges, det kan trenge inn i mikroskopiske flenger i huden å spre seg den veien.
Urin er også mildt etsende.
Man bør vaske godt etter å deltatt i «tisse leker» ren alkohol kan brukes, selv om det ved stadig bruk vil tørke ut huden.
Om man skulle svelge det, så anbefales det å drikke store mengder vann i etterkant, for å tynne det ut og gjøre det enklere for kroppen å bli kvitt det igjen.
Man bør også pusse tennene godt, slik at det ikke skader emaljen.

Som teksten under viser, eksisterer det forskjellige tanker, meninger og inntrykk også rundt wet-sex.

En av våre brukere har noen tanker om wetsex han ønsker å dele…

Jeg har tittet litt under BDSM, og relaterte lenker; wetsex. Har et par kommentarer, for jeg kjente meg ikke helt igjen i beskrivelsene.

Det er klart at det som står der kan gjelde for noen, men det inntrykket jeg har stemmer ikke helt. Jeg tenker på det som stod at de fleste bruker denne fetisjen i forbindelse med dominans og undertrykking.

Alle jeg har hatt kontakt med på nettet bruker dette som noe man rett og slett tenner på, men ikke fordi man dominerer noen. Mer fordi det er forbundet med noe man ikke skal gjøre? Nå tenner ikke jeg direkte på SM, og har jo følgelig unngått dette på nettet. Dermed har jeg heller ikke fått så mye inntrykk av hva mennesker som leker med SM gjør i denne forbindelse.

Slik oppfatter jeg i hvert fall denne fetisjen:

Om man ser på dyr, er urin brukt som sex-signal hos svært mange. Hannkatter som skvetter over alt for å markere territorier, elefanter som smaker på hunnens urin for å se om hun er klar til å bedekkes, hunder gjør noe av det samme. Det finnes mange andre tilfeller som jeg ikke nevner, tror at poenget er oppfattet. Vi er jo på sett og vis dyr selv, og vil sannsynligvis ha noen av de samme instinktene som mange dyr har. Disse har vi etter hvert fortrengt, til fordel for sivilisert atferd.

Jeg har en hypotese om at vi faktisk i fjern fortid har brukt urin som et signal til sex, og av den grunn vil det finnes mennesker som fortsatt tenner på det. Kanskje svært mange, men at de fleste aldri ville finne på å eksperimentere med det en gang. Jeg vet imidlertid at en del mennesker tenner på noe så enkelt som å tisse i dusjen, selv om de aldri ville innrømme det overfor andre. Derfra til det å tisse i trusa i det man står i dusjen er ikke så lang, og så har man det gående. I hvert fall var det slik jeg kom inn i denne fetisjen. Så kan man jo dra dette så langt man vil.

Det jeg gjerne ville frem til er at wetsex ikke nødvendigvis er relatert til BDSM, men er en selvstendig fetisj. Mange praktiserer den alene, ganske enkelt fordi det ikke er lett å komme i kontakt med andre som liker det. Er man ute etter en partner, så er ikke dette det første man nevner selvsagt. Og etter en tid vil det være vanskelig å komme inn på dette temaet. Særlig når man har gjort seg opp en formening om partnerens seksuelle preferanser.