Om oss

Her har vi valgt å legge ut en litt informasjon om denne guiden, og hvorfor vi har laget den.

For å ta det første først: Tekstene benyttet på disse nettsidene er i all hovedsak hentet fra nettsiden erotikknett.no (som er vår nettside) men omskrevet, og sortert for å være mer oversiktlig, samtidig som tekstene er oppdatert.
Her har vi også samlet alle tekstene på et sted, slik at det er enklere å fordype seg i stoffet… et par nedlastbare PDF filer har vi også funnet plass til under «ressurser»
Vi ønsker å utvide disse sidene, men selv om vi har som hobby å bruke tau, er ikke vår kompetanse på området så stort at vi føler at vi kan skrive en guide som er god NOK.
Så dersom noen av dere som leser disse nettsidene føler for å bidra…

Vi som har laget denne guiden betegner oss ikke som erfarne SM-mennesker.
Tvert imot, vi var og er fortsatt på nybegynnerstadiet.
La oss begynne med grunnen til at vi laget denne guiden: Vi var nysgjerrige, vi ville vite mer det som på folkemunne kun kalles BDSM.
Vi surfet rundt på Internett på ivrig søken, men må jo innrømme at vi ble skuffet over hva vi fant. En del nyttige sider på engelsk fant vi.
En og annen dansk side dukket også opp, tenker spesielt på siden til herskeren (herskeren.dk) som inneholder en glimrende introduksjon til dette temaet.
Men på norsk var det heller skralt, siden til Smil inneholder en del, men langt fra den informasjonen vi som «ferskinger» søkte.

Så da bestemte vi oss for å lage en slik guide. Her er den, den er ikke ferdig, når det gjelder BDSM blir man aldri utlært og ingenting blir noensinne ferdig….
Vi håper på å kunne utvide denne guiden etter hvert, slik at nettsiden blir en enda større ressurs, både for nybegynnere og erfarne BDSM’ere.

Det har vært gøy og lærerikt å lage den og vi håper du også finner den både underholdende og lærerik. Den er primært laget for de som er relativt ferske i denne leken, men vi føler at det er trygt å si at også de mer «erfarne» har mye å lære her.
Tilbakemeldinger setter vi selvsagt kjempestor pris på, både positive og negative, og selvsagt ny informasjon som vi kan bruke for å gjøre det hele mer komplett.
Sidene kan kanskje syntes fylt av advarsler om at alt er farlig, vi beklager det, for SM er ikke spesielt farlig om man tenker over hva man gjør.
Men her, mer enn i noen annen seksuell lek, er det viktig å tenke over det man gjør.

SM/dominans/bondage skal være gøy, spennende og opphissende.

Vi vil også takke alle som har hjulpet oss med å lage denne siden.
En spesiell takk til Herskeren og slavinnen, en del av medlemmene på Smil (dere vet hvem dere er) og sist men ikke minst, Anniken, redaktøren i DUO.
Når det gjelder kilder, nøyer vi oss med å anbefale «101SM» og «Erotic bondage handbook» av Jay Wiseman, samt «Learning the ropes» av Race Bannon, samt referere til en mengde internettsider med sexuality.org i spissen.

Når det gjelder knuter, er two knotty boys sitt bidrag i form av bøker og nettsider uvurderlig.
En mer fyldig liste med litteratur, både skjønnlitteratur og «faglitteratur» finner du under ressurser -> litteratur.
Kos dere … det har vi gjort.

Kontakt oss på post@bdsmguiden.no

Tekstene på disse sidene er i all hovedsak hentet fra Erotikknett.no sin seksjon om Bondage og SM.
Det er ikke lov å kopiere å benytte tekstene herfra på andre nettsider, uten tillatelse.
Vi ber om at det i steden linkes direkte til disse nettsidene.

Legg igjen en kommentar