Litt om Stearinlys

Stearinlys er en av de tingene vi motar en del henvendelser om. Det er tydeligvis en del mennesker som lurer på både hvordan man bruker det og hvorfor.

Smeltet stearin er, logisk nok, varmt. Jo nærmere huden du holder lyset når du drypper det, jo varmere blir det, fra en svak pirring (når du holder det langt over huden) til, om du er uheldig eller uvitende, stygge brannsår.
For nybegynnere vil vi anbefale å leke med isbiter, utrolig nok kan man få mange av de samme effektene ut av noen dråper iskaldt vann.
Men om dere først vil leke med stearin, er det enkelte ting dere bør ta med i betraktning før dere setter i gang for fullt.

Alkohol og stearin er en fryktelig dårlig kombinasjon, unngå den!

Som nevnt tidligere så blir de ekte vokslysene mye varmere enn de billig parafinlysene, men det er ikke bare vokslys som blir svært varme, hvite lys blir f.eks. mye varmere enn fargede lys.
Grunnen er ganske enkelt at i hvite lys er det minimalt med tilsetningstoffer, (slik som farge) som bidrar til å øke temperaturen.
Røde lys bør man også prøve å styre unna, de har nemlig en tendens til å inneholde bly. Det øker temperaturen, i tillegg til at det er et giftstoff.
Andre fargede lys kan inneholde en del plast som gjør dem ekstra varme. Her gjelder det å prøve seg frem, på deg selv først.

Når en dominat for første gang skal dryppe stearin på sin utvalgte sub, så skal han (hun) om vedkommende er sitt ansvar bevisst, først prøve det på seg selv.
Ikke bare første gangen dere leker med stearinlys, men hver gang dere bruker et nytt lys! Rett og slett for å styre klar av de lysene som blir så sinnssykt varme.
Stearinlysleker blir ofte kombinert med bondage og om den dominante begynner å lage stygge brannsår på sin kjære sub, kan det fort ødelegge en stor del av den tilliten som er et must for de som leker slike leker.
Så er du dominant, test på det selv først. Undersiden av underarmen er et greit sted å teste. Drypp en og en dråpe, begynn fra ganske stor høyde og jobb deg gradvis nærmere huden. Merk deg hvor nærme du kan være før det begynner å gjøre virkelig vondt.
Husk også for at en person som er bundet og som kanskje også er fratatt muligheten til å se, vil følelsene være mye mer intense, dvs at det du bare føles som varmt vil de føle som veldig varmt;-)

Om du vil at jeg skal komme er du nødt til å la meg føle smerte.

En klar ulempe med stearin som melder seg etter leken, er at det sitter svært godt fast.
Å rense et laken som er fullt av stearin er absolutt ikke så enkelt som man kanskje skulle trodd på forhånd.

Helt til slutt er vi også nødt til å ta med noe om brannfaren.
Særlig nybegynnere leker ofte bondage lekene nesten utelukkende i sengen. I sengen har de fleste av oss en del ting som brenner både fort og raskt.
En fastbundet person i en seng som brenner er absolutt ikke et vakkert syn. Skremmende, ja bevares, men det har dessverre skjedd slike ting.
Derfor er det ekstra viktig å ha mulighet til å løsne den bundne på kortest mulig tid. Nøkler til eventuelle håndjern må være lett tilgjengelige, en kraftig saks, eller en skarp kniv til å kappe repene med bør også oppbevares i nærheten.
En god ide er det også å ha brannslukkningsapparatet (som det skal være minst ett av i alle hus!), i umiddelbar nærhet.

Husk at de som skader seg under SM-leker som oftest er de som ikke tenker over hva de gjør før de setter i gang. Ikke vær en av dem, tenk deg godt om å ta sikkerhetsforanstaltninger, slik at du og din partner kan se frem til en lang rekke spennende opplevelser.