Litt om pisken

De fleste som ikke vet noe om SM tror at det hele dreier seg om å slå hverandre til blods, samt å få hverandre til å hyle om nåde.
Det er ikke riktig.
Faktisk kan man vanskelig komme stort lengre unna sannheten. I SM brukes pisk, hånden, spanskrøret, eller hva det nå er, til å påføre nytelse.
For mange kan det synes uforståelig at noen kan nyte smerte, men for noen er det en viktig del av spillet. Et spill de ønsker å spille fullt ut.
Og da er smerte en del av det som gir nytelse. Men svært ofte blir pisken overhodet ikke brukt; den er der utelukkende for å understreke maktforholdet.

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for filmer med piskescener.

Man skal allikevel ikke skyve under en stol at svært mange svinger pisken jevnt og trutt. Til glede og nytelse for både den som slår, og den som blir slått. For en nybegynner er det ikke alltid så lett å vite hvor man skal begynne. Eller hva man bør kjøpe, eller om man i det hele tatt trenger å kjøpe noe som helst.
Om man først har bestemt seg for å gå til anskaffelse av en pisk, med det som intensjon at man ønsker å bruke den på en mer eller mindre uskyldig slave, er det noen små ting som kan være greie å tenke gjennom først.
Begynn med å eksperimentere på deg selv. For det er det første du skal gjøre om du bestemmer deg for å svinge pisken, spanskrøret, sleiven eller hva det nå er du har i tankene. Test den på deg selv!
Slå deg f.eks. på baksiden av låret.
Du vi antageligvis bli veldig overrasket over hvor lite kraft som skal til før det gjør vondt. Og for å avkrefte en myte: SM for nybegynnere innbefatter IKKE tårer og trygling.

Nå trenger man jo egentlig ingen pisk, i hvert fall ikke til å begynne med.
En flat hånd kan fint gjøre nytten. Faktisk er hånden en av de mest undervurderte hjelpemidlene en dominant har til sin rådighet.
Altfor mange ser ikke potensialet. Med hånden kan man kile, stryke, slå og klype. Et annet sted som man kan se etter hjelpemidler er kjøkkenskuffen.
Ikke knivene, men det ligger antageligvis en rekke andre ting der som egner seg svært godt om man skulle ønske å gi noen et lite klaps på baken.
Et belte kan også brukes, men da er det veldig viktig å ikke slå hardt, og man bør definitivt prøve på seg selv før man gir seg i kast med en mer eller mindre uskyldig slave.

Om man nå bestemmer seg for å kjøpe en pisk, så kan man kjøpe en enkel ridepisk.
De er mer eller mindre like alle sammen.
Om man kjøper den i en dyreforettning, eller i en SM-butikk spiller mindre rolle, den koster uansett rundt en 100-lapp.
Men om man legger turen innom en SM-shop, vil man kjapt se at der henger det pisker på rekke og rad, fra de helt enkle spanskrørene (som minner om russestaver) til virkelig sofistikerte greier med flere haler og skinnkledd skaft.
Vi har til og med sett en av metall, med stålvaiere (en kjapp test på hånden avslørte at den var ekstremt smertefull).

ja, ja! JA! JA!!

Den, eller de, som jobber i en slik butikk har vanligvis ganske god greie på produktene de selger, og kan raskt og greit svare på hvilken pisk som egner seg til ditt behov (ikke vær redd for å spørre).
De er vant til å se det meste, dessuten er de veldig ofte praktiserende SM’ere selv. Om de ikke har peiling, så finn et annet sted å handle. Å kaste bort flere hundre kroner på noe som du ikke kan bruke er ergelig.
En enkel tommelfingerregel er at jo stivere en pisk er, jo mindre kraft trenger du for å lage røde striper.
Og en tyngre pisk vil påføre mer smerte enn en lett.
Men spør i butikken, de er de rette til å hjelpe deg, for de vet hva de har og de vet hvordan de forskjellige oppfører seg.
Det er ikke flaut å spørre om råd og hjelp, du vil antagelig være kjempeglad for det senere.