Figging

Figging – Kunsten å leke med ingefærrot. Skrevet av slavinnen.

Når jeg først leste om dette for mange år siden, var det så nytt og utenkelig for meg at jeg bare «arkiverte» kunnskapen til senere bruk. Med tiden endrer ting seg …

Om du allerede er familiær med figging, kan du hoppe over denne artikkelen, men dersom figging høres ut som en gammel keltisk sport i dine ører, bør du lese videre … Kanskje kan du lære noe som kan gi deg spennende opplevelser ?

Figging, anal-lek (eller tortur?) med ingefærrot, synes å være en glemt kunst. Muligens er det fordi det ikke finnes nok informasjon, eller fordi det finnes så mange nymotens salver, kjemikalier og annet som man mener kan erstatte ingefær, at mange BDSM-ere ikke tar seg den tid som er nødvendig for å preparere for denne aktiviteten. Uansett årsak går de da glipp av en minneverdig opplevelse.

Det er fortsatt litt uenighet om hvor figging opprinnelig kommer fra, men det er generell enighet om at det stammer fra den mørke Victoriatiden, der det omtales i noe litteratur. På den tiden var det mange perversjoner og avarter som foregikk bak låste dører (ja, man må jo elske dem for det). Spanskrør var en vanlig form for avstraffelse, spesielt overfor kvinner, og ble utviklet til en kunstform i seg selv.

Det finnes bevis på at figging faktisk ble kjent når ingefær ble brukt samtidig med at man brukte spanskrør på noen, for å forhindre at den som fikk straffen, knep rumpeballene sammen under avstraffelsen. Jeg vil utdype dette senere, men å knipe sammen baken mens man har en bit ingefær i anus, utløser en brennende følelse. Hvorfor victorianerne ikke ville at den som ble straffet skulle knipe sammen baken, begriper jeg mindre av; jeg mener; det er da noe av det spennende og vakre å se på for en dominant? Men tilbake til figging (unnskyld avsporingen her).

Uansett: Teknikken med figging ble plukket opp av BDSM-ere, og utviklet til en spesialitet av mange innen BDSM. Det er en svært lett teknikk å lære seg og mestre, men man må vite hva man gjør, og ta de riktige forberedelser. Derfor – la oss se litt nærmere på ingefær.

I sin naturlige form selges ingefær som en «hånd». For dere ikke-gourmeter; det kalles en hånd fordi formen kan minne om det. Utstikkerne fra «hånden» kalles «fingre». Uheldigvis er det mange supermarkeder som kutter opp ingefær i småbiter og selger i pakker, for enkelhets skyld. Hva er i veien med dem? Vet de ikke at det vanskeliggjør for de dominante å «torturere» sine underdaniges anuser? Beklager avsporingen igjen, men altså: Hold dere unna ferdigkuttet ingefær i småbiter. Finn et sted som selger hele «hender» (røtter) … Har ikke supermarkedet slike, så gå til en eller annen innvandrerbutikk.

Kjøp den største «hånden» du kan finne, og ta den med deg hjem. Lagre den på et kjølig og tørt sted, til du skal bruke den. Jo ferskere den er, desto bedre effekt får du, unntatt om du fermenterer den riktig (som jeg skal komme tilbake til, senere). Når det er tid for å leke, foretrekker mange å ha den underdanige bundet, med ansiktet ned på sengen, liggende over en pute – ingen blindfold her. De gjør et nummer av å la den underdanige se at de preparerer ingefæren for bruk. Å se den underdaniges økende spenning og forventning, spesielt om hun/ham aldri har opplevet det før, er herlig. Å se blikket, og kroppens reaksjoner, etter hvert som den dominante preparerer ingefæren, gjør det umaken verdt.

Du er nå klar til å kutte av en «finger» av ingefær-roten. Om ikke «fingeren» er svært lang, så ikke kutt den av der den er festet til selve «hånden». Skjær av «fingeren» ved å kutte inn i «håndflaten», så du får en lang, jevn «finger» med mest mulig ensartet tykkelse. Det er å foretrekke å bruke en «finger» som er minst 10 cm lang. Enda lengre er enda bedre.

Bruk en grønnsak-skreller, eller en liten kniv til å fjerne det brune skinnet på roten. Forsikre deg om at alt det brune skinnet er borte, og at alle dumper og knuter er kuttet bort, slik at den har en jevn, glatt overflate. Prøv å unngå å fjerne mer enn høyst nødvendig i underkant, siden du vil ha en så hel «finger» som mulig. Bruk god tid, vær nøye, og ikke forhast deg med dette. Mens du jobber, skyller du roten jevnlig under kaldt vann, slik at du får skylt bort alle biter av det brune skinnet du har løsnet.

Ingefær har mange sterke fibre, så det kan ta litt tid å preparere den ordentlig. Om du liker orientalsk mat, vil du nyte den delikate aromaen av ingefær som kommer mens du arbeider. Duften er en sterk stimulans for den underdanige også, den forteller hva som kommer, og ingefær er også kjent som et sterkt afrodisikum i visse kulturer. Når du har renset roten så den er jevn og glatt, kommer den vanskelige biten: Med en skarp kniv skal du skjære ut en konkavitet (fordypning) rundt hele «fingeren», ca 2/3 opp på den. Denne skal fungere som en sikkerhet. Akkurat som på en buttplug, som har et smalere felt nederst, før den har en «fot» som skal forhindre den å gli helt inn, skal konkaviteten du skjærer ut, ha samme funksjon. Ikke lag ringen mer enn så vidt en cm bred. Husk å ikke skjære ned «fingeren» helt ned til enden; du skal kun ha den ringen/konkaviteten du skjærer ut 2/3 vei ned på «fingeren», som er ca 1 cm dyp, og full tykkelse både over og under denne. Skjær ikke ut så mye at du får en svakhet som kan brekke den mens den er i den underdanige; du trenger ikke en stor fordypning/konkavitet for å ha den som sikkerhet.

Når du er ferdig med disse forberedelsene, skylles «fingeren» godt i kaldt vann. Forsikre deg om at tuppen av «fingeren» er vel avrundet og glatt. Du kan alltids rette på «finishen» i denne enden med en skarp kniv eller grønnsaksskreller. Nå er du klar til å føre den inn i den underdanige.

I motsetning til din egen finger, skal du ikke bruke glidemiddel på ingerfær-«fingeren». Glidemiddel vil fungere som en forsegling, og forhindre fuktigheten i ingefæren å gjøre det den skal. I stedet bruker du kaldt vann for å holde «fingeren» våt. Før så forsiktig «fingeren» inn i den underdaniges anus. IKKE FORHAST DEG HER. BRUK GOD TID. Våt ingefær er glatt nok til å gli inn, om du utviser forsiktighet. Når anus åpner seg og aksepterer ingefær-«fingeren», så la den gli opp til fordypningen du har skåret ut, og la den underdanige holde/knipe/lukke rundt den. Det fine med ingefær er at det tar litt tid før effekten setter inn …

Når effekten begynner, øker den gradvis. Mens du venter på at showet skal begynne, går du og vasker hendene dine … du vil ikke ønske å berøre hverken egne eller den underdaniges øyne ved et uhell med ingefær på fingrene dine! Nå kan du sitte ned i en god stol og nyte synet. (De fleste underdanige blir ganske vokale av seg, mens ingefæren gir sin virkning).

Avhengig av den underdaniges styrke og følsomhet, kraften i ingefær-roten, og hvor mye «mind-fuck» (mental lek/mentalt spill) du har bedrevet med den underdanige på forhånd, vil vedkommendes reaksjoner variere. Noen svært få underdanige rapporterer at ingefær ikke har noen virkning i det hele tatt, men de er avgjort et lite mindretall. De fleste sier at effekten var større enn de hadde regnet med. Ingen er like, heller ikke her. Ønsker du å øke effekten, kan du få den underdanige til å knipe sammen rumpeballene et minutt eller to. Dette frembringer en sterk, brennende følelse, og om det gjøres av og til, sikrer du at den underdanige holder seg våken. Effekten fra ingefær-roten varer ca 20 minutter, og vil deretter raskt avta.

Noe av det fine med ingefær er at du aldri vil kunne skade den underdanige, og effekten er kortvarig. Når effekten avtar, kan du bare fjerne «fingeren» og fortsette med andre aktiviteter. Ingefær har også en verdifull egenskap som ikke andre ingefær-wannebe-midler har; saften fra roten har evne til å frembringe en utrolig sterk seksuell opphisselse. Mange kvinnelige underdanige har begynte å gråte av opphisselse, og tigget om å få noe i seg vaginalt, og å få en orgasme. Reaksjonen forsterkes tidobbelt, om ingefærsaften kommer i kontakt med klitoris. Kutt en liten skive ingefær, forsikre deg om at den har en jevn, flat side, og hold denne mot klitoris. Avhengig av anatomi, kan noen kvinner holde den mot klitoris uten hjelp, andre ikke. Tilfør ingefær på klitoris samtidig som ingefær-«fingeren» er på plass i anus, og se på showet … Det er utrolig hvilke overraskende resultater man kan oppleve på den underdanige ved å bruke denne teknikken. Jeg har ingen perfekt, videnskapelig forklaring på hvorfor ingefær gir en så utrolig afrodisisk effekt, men at den har det, det er sikkert!

Som den liberale BDSM-er jeg er, kan jeg ikke glemme den mannlige underdanige og hans dominante … ingefær er dynamitt for CBT (Cock’n Ball Torture). Kutt en julienne-stripe av ingefær renset for det brune skinnet («julienne» er fyrstikktynne staver av grønnsaker, på ca 5 cm lengde), i fibrenes lengderetning. Her vil det passe med 3-6 mm tykke staver på minst 2,5 cm lengde. Forsikre deg om at ingefærstavene er jevne og glatte, og med godt avrundede ender.

Hold din underdanige gjerne bundet, med ansiktet opp. Dypp ingefærstaven i vann, og før den så forsiktig inn i urinrøret på penis. Forsikre deg om at du har nok ingefær igjen på utsiden til enkelt å kunne fjerne den. Effekten av ingefær i penis kommer omtrent umiddelbart, og den underdanige vil reagere ganske kraftig. Den brennende følelsen er svært intens. Om det blir for mye for din underdanige, så fjern bare ingefæren, og gi ham noen minutters pause. Når ingefæren fjernes, forsvinner den brennede følelsen svært raskt. Du kan plassere den tilbake igjen, for å fortsette leken. Etterhvert vil effekten forsvinne, men ikke før den underdanige har fått en sterk opplevelse.

Nå skal jeg si litt om det å «turbolade» ingefær-roten, fermentere den for å forsterke effekten, som jeg så vidt var innom tidligere. Å bruke den så fersk som mulig, vil forsikre deg at du har mye effekt av den. Å lagre den over tid, vil fjerne mye av den effekten vi bruker i denne sammenheng. Men om du har ingefær igjen etter en lekestund, så putt den i en tett plastpose, og legg den i grønnsaks-skuffen i kjøleskapet.

Nå skal du, akkurat som ved lagring av vin, glemme den for en stund. Etter noen dager sjekker du roten. Om ting har gått bra, vil innsiden av plastposen ha dugg og fuktighet på seg. Om det i tillegg er kommet litt mugg på roten, er det på tide å leke igjen. (Hvis ikke, legges roten tilbake i posen igjen, til du ser lett muggdannelse). Muggen er ufarlig og harmløs og trenger ikke gjennom det sterke, fibrøse brune skinnet på roten.

Rens og preparer roten som tidligere beskrevet, og lek som vanlig, men grunnet den prosess som har foregått i kjøleskabet, er saften i ingefær-roten kraftig forsterket. Om du synes du hadde mye moro når ingefær-roten var ny, så bare vent til du leker nå! (Men etter dette punktet skal all ubrukt ingefær kastes).

Så noen ord om forsiktighet:
Først; finn ut om din underdanige er allergisk mot ingefær. Det er sjelden, men det finnes noen få. I så fall skal ingefær selvsagt ikke brukes, siden du kan fremskynde en allergisk hudreaksjon, og det er ikke bra. Nummer to: Om en ingefær-«finger» skulle brekke av i analen til din underdanige, så ikke bry deg med å dra til legevakten. De vil bare stille en masse ubehagelige spørsmål. I stedet kan du jo kaste den underdanige i en wok, med litt kylling, og hygge deg. Nei, spøk til side … den er liten, og vil komme ut av seg selv ved neste avføring. Og effekten brukes opp etter 20 min uansett.

Hmmm… jeg har visst opparbeidet en appetitt mens jeg skrev dette … for orientalsk i kveld … Kjære??? Hvor er du?

Lek trygt og sikkert.

-slavinnen-