Del 9: Bondage Vol I

Det de fleste nybegynnere forbinder med «bindeleker» er å binde partneren fast i sengen, men det er bare én av tingene man kan gjøre. Med litt fantasi vil man se at huset er fullt av muligheter.

F.eks. har enhver stol et potensiale, dessuten, hvem har sagt at man må binde vedkommende fast i noe? Hendene bundet sammen bak på ryggen er en god start, eller håndjern om håndleddene når man beveger seg ute blant folk er moro. En strategisk plassert jakke er glimrende til å skjule det hele for nysgjerrige blikk. En som er ny med bondage bør tenke over følgende: Å binde noen med tynne rep, så som tørkesnorer, ledninger osv, er IKKE smart. Knutene vil etterhvert stramme seg og bli bortimot umulige å få opp, dessuten vil et tynt rep skjære seg inn i huden og gjøre svært vondt etter kort tid. Vi må heller ikke glemme at det har lett for å hindre blodomløpet. En annen ting, som burde være innlysende, men som ikke alltid er det er: IKKE BIND NOE OM HALSEN PÅ NOEN!

En stor fordel med tau: One size fits all.

Sånn, det var advarslene og formaningene. De fleste som nærmer seg bondage, gjør det via silketørkler. Selv erfarne bondage-mennesker bruker ofte silketørkler. De har mange fordeler: De er myke, de er passe store og de er enkle å ta med seg siden de tar minimalt med plass. Dessuten egner de seg like godt som øyebind, som til å binde med. En ting man bør legge seg på minnet, er at knuter som er stramme kan være svært vriene å få opp. Å ha en saks innen rekkevidde er en svært god idé. Alternativt kan man ofre et dynetrekk. Litt rå muskelstyrke og med ett har man en rekke remser, som egner seg godt til å binde med. Alternativet er ofte håndjern, da gjerne kjøpt billig i en eller annen butikk. Slike billige håndjern egner seg best til pynt; på den annen side, egner håndjern seg overhodet til bondage? Enhver person som har prøvd å ligge bundet fast med håndjern mer enn 10 minutter kan fortelle deg at det ikke bare er deilig. Pass i hvert fall på at du har to nøkler, og at du har tilgang til begge. Håndjernene må også ha en dobbel lås, så de ikke strammer seg ytterlig etter at de er festet. Med det sagt skal vi ikke skyve under en stol at man kan ha mye moro med et sett håndjern, kanskje spesielt ute blant andre mennesker, eller under «forspillet». Håndjern med pels er svært populært for tiden, uvisst av hvilken årsak. At det er stilig kan det umulig være, men enkelte syntes kanskje det ufarliggjør bondage? Man skal allikevel ikke undervurdere håndjern, uten nøkkel er de ikke lette å få av, og de skarpe kantene kan fort lage stygge merker eller sår. Stephen King skrev en glimrende roman for noen år tilbake, om en kvinne som lå lenket til en seng, midt i skogen, med en død hersker ved sine føtter. Hennes dilemma var å komme seg løs før hun tørstet i hjel. Skremmende, men også egnet til ettertanke. BTW: Noen har spurt hva boken heter, den heter Geralds Lek. Husk også på de mange nyhetsnotisene der ute, om unge par som rotet bort nøkkelen og måtte ha brannvesenets for å komme seg løs.

Jeg lærte bondage ved å binde slavene mine for så å kommandere dem til å komme seg løs mens jeg så på, og forsto hvordan. Neste gang sørget jeg for å forhindre at de kunne komme løs på samme måte.

Man får kjøpt mansjetter, både i lær og nylon, men disse koster gjerne litt og er kanskje ikke så godt egnet for de som tar sine første ustødige skritt mot bondage. Om man allikevel skulle velge å gå til innkjøp av slikt utstyr, anbefaler vi en kikk på utstyrsidene først, for å få litt mer info om hva man bør se på. Rep derimot er billig. Man får kjøpt det i metervis i en hvilken som helst jernvarehandel. Rep på 8-10 mm er perfekt, velg en myk type, ikke sånt plastikk tau. Kjøp gjerne den typen med en tynn kjerne i, om du trekker den ut, får du et rep som blir litt flatere, og dermed mer behagelig å ha mot huden. 8-10 mm er flott av flere grunner, for det første er det såpass tykt at man enkelt kan løsne knuter igjen, for det andre skjærer det seg ikke så lett inn i huden. 4 biter av 2,5 meter er glimrende. Slipp fantasien løs. Du kan også kjøpe bomullsbånd på syforretninger, e.l.

Det slår aldri feil, så snart armene dine er bundet bak på ryggen, vil du begynne å klø på nesen.

Som nybegynner er det enkelte ting man bør styre unna. Å helle smeltet stearin ser spennende ut på film, men spesielt ekte vokslys blir svært varme og kan risikere å lage stygge brannsår. Skal man bruke stearinlys bør man kjøpe billige lys, som for en stor del består av parafin. Noen bruker bred tape til å kneble, eller som øyebind. Det er ikke bare bra, for det kan fort gjøre veldig vondt når man fjerner den igjen. Et godt tips er å prøve seg frem litt, siden det er forskjellige typer med lim som blir brukt. Øyevipper og øyenbryn har en ekkel tendens til å sitte fast. Å kneble noen innebærer noen risikomomenter; det blir vanskeligere å puste, svelge kan fort bli umulig og en del mennesker som har mye i munnen kan få brekkningsfornemmelser. Du kan jo selv tenke deg hva som vil skje dersom en med full munn begynner å kaste opp?