Del 7: SM light

En kort introduksjon for de som ønsker å ta sine første vaklende skritt. Kanskje har du allerede tatt et par skritt, uten engang å tenke over det selv?

Du har kanskje sett den nå så klassiske filmen 9 ½ weeks, med flotte Kim Basinger i hovedrollen? For svært mange har nok den filmen vært en innfallsport til S/M.
For ikke å snakke om bokserien «50 shades of grey»…
Det er for dere denne artikkelen er skrevet… for dere som har lyst til å strekke strikken, som har lyst til å prøve noe litt frekkere enn sex i fire stillinger med lyset på.

Øyebind, litt rå sex i et mørkt smug, litt forsiktig bondage og lek med isbiter.
Det hele er en forsiktig flørt med S/M. Og mang en kvinne har mer eller mindre motvillig innrømmet at hun faktisk tente på ganske mange av scenene i den filmen.
Så hvorfor ikke overføre det hele til hjemmets lune rede? Man trenger ikke, som enkelte syntes å tro, investere penger i utstyr overhodet.
Alle har vi vel noen stoffremser som kan brukes som øyebind? Alle har vi vel et gammel dynetrekk vi kan ofre på nytelsens alter?
Og de som ikke har noen isbiter i fryseren bør snarest se å få lagt inn noen; de egner seg for øvrig også ypperlig i kaldt drikke.

La oss se … la deg rive med, kanskje det er noe for deg?
En god middag, kanskje med en god flaske vin til … en flørtende tone … det ene ordet tar det andre og vips så ligger den ene løselig bundet fast til sengen.
Rommet er bare opplyst av et par stearinlys, men for den som er bundet blir det helt mørkt idet øyebindet stenger det hele ute.
Bare partnerens pust bryter stillheten. Myke fingertupper som stryker over naken, varm hud, kanskje en tunge som glir forsiktig over leppene … Litt romstering, før en dråpe smeltet is treffer maven og sender et støt av nytelse igjennom kroppen.
Hørtes det ut som noe du kunne like?
Om du ble skremt, er det ingen vits i at du overhodet tenker mer på denne siden av den menneskelige seksualiteten.
Du bør nok heller konsentrere deg om andre sider av din seksualitet. Men, vi er av den oppfatning at man ikke vet hva man går glipp av før man i hvert fall har prøvd.

Første gangen man nærmer seg denne typen lek, er det en fordel at det er med en partner man kjenner godt, og som man stoler helt og holdent på.
Det er også en fordel om man fortsatt er såpass ny i forholdet at lidenskapen ikke har begynt å kjølne enda. Og om den har begynt å kjølne, så må begge parter være innstilt på å prøve å blåse liv i gamle glør.
Mange sier at slike leker er best med de man ikke kjenner så godt, siden det da ikke er så mange gamle minner som hindrer lekens utvikling.
Vi er allikevel av den oppfatning at om man skal begynne å flørte med slikt; gjør det med en du stoler på. Begynn forsiktig – drømmescenarioet er egentlig et ganske godt utgangspunkt, om det er den typen lek man er ute etter.

Jeg skulle ønske han ikke var så innmari hensynsfull hele tiden. Han spør hele tiden om det er for hardt, eller om jeg vil ha det hardere. Jeg hater det.

Et annet alternativ, som er minst like spennende, er sjef og tjener-lek.
Poenget er som navnet sier, veldig enkelt. Den ene er sjef, den andre er tjener. Man kan f.eks. avtale at lørdag er hun sjef, og han må lyde alle hennes ordre, uansett.
Neste lørdag er det tid for rollebytte.
Noen velger å leke med ALLE ordre, andre leker bare med ordre som har en mer eller mindre direkte tilknytning til sex.
Allerede her, på et tidlig flørtestadium, gjør en av de virkelig viktige tingene innen dominans seg gjeldene: Den Dominante har ansvaret og må hele tiden ta hensyn til hvilken grenser den underdanige har.
Om man leker en slik lek, så er ikke det en mulighet til å få tilfredsstilt noen lyster man vanligvis ikke får. F.eks. er det ikke «riktig» av ham å kreve analsex om hun hater det.
For at en slik lek skal ha noen misjon, må begge få noe ut av det, begge må synes det er deilig og moro.
Kanskje er det en idé å allerede nå sette seg ned og diskutere hva man ikke kan tvinge partneren til?

Å skrive opp reglene er ingen skam; de fleste spill har skrevne regler, og uansett hvordan du snur og vender på det: S/M og dominans er et spill.
Noen spiller det for noen timer en kveld, andre lever faktisk i et 24 timer om dagen, 7 dager i uken S/M eller dominans-forhold.