Del 11: Å bruke pisken

Om du nå har kjøpt deg en pisk, eller funnet noe spennende i kjøkkenskuffen… hva nå?

La oss nå si at du kjøpte deg en enkel ridepisk, eller kanskje en ni halet pisk og et spanskrør. Før du begynner å svinge den bør du ha et minimum av kjennskap til kroppens anatomi. For det er nemlig ikke alle steder på kroppen som er like velegnet som mål for en nybegynner med pisk.

Men før du bruker pisken på noen andre, bruk den på deg selv.
Det er viktig at du vet hvordan den kjennes å bli truffet av, slik at det er mulig for deg å avgjøre hvor mye kraft du må bruke.
Det enkleste er å bruke den på egen underarm, eller på eget lår.
Du trenger ikke å svinge pisken hardt, det har liten hensikt å lage fullt av røde striper, men gjør det hardt nok til å få en følelse av hvordan den føles.
Dette er en enkel, men viktig, regel som det alt for ofte syndes mot.

Halsen, hodet, nyrene, kjønnsorganene (ja, enkelte bruker pisken der, men det er KUN for de virkelig erfarne) og på oversiden av hender og føtter er soner man bør unngå.
Det enkleste er å begynne med den mest kjøttfulle delen, nemlig rumpa.
Derfra kan man, etter hvert som man blir mer erfaren, bevege seg både oppover ryggen og nedover lårene.

Her er det, som alltid, svært viktig at den dominante har full kontroll over situasjonen.
Han, eller hun må ha stor selvkontroll, og akte seg vel for at det hele skal gli ut på en måte ingen er tjent med. Samt helst være ekspert på å lese vedkommendes kroppsspråk.
For ingen liker en dominant som stopper underveis og spør om det er for hardt, eller for løst. Det samme gjelder en usikker, eller nølende dominant.
En god dominant nøler ikke og viser aldri om han/hun er i tvil om sine avgjørelser. Hvorfor? Fordi at en slave som er bastet og bundet ikke trenger å se en dominant som lurer på om han/hun kanskje har gjort noe galt, noe farlig eller som plutselig får det for seg at dette greier ikke vedkommende å takle.
En slave har BEHOV for å se at den dominante til enhver tid har full kontroll over situasjonen. En god dominant utstråler trygghet.

Jeg hater å bli pisket, men det er litt artig å se på de røde stripene etterpå.

Men tilbake til å bruke pisken.
Hvor hardt man skal slå, varierer veldig fra person til person. Noen liker et mykt klask, andre skal helst se de røde stripene løpe over rumpa.
Her er det viktig å kjenne hverandre og å vite om hverandres grenser. En dominant vi snakket med for ikke lenge siden, sa som så: «Jeg legger aldri hånd på en slave jeg ikke kjenner. Uansett.» Og det er en innstilling vi deler.
En god dominant rører ikke en slave han (eller hun) ikke kjenner grensene til. Videre må den dominante holde nøye øye med slaven, for å oppdage «uønskede» reaksjoner så snart som mulig.
Man kan med fordel ha et fast stopp ord, men en god dominant vil sannsynligvis se at det er noe galt før slaven rekker å bruke det.

Hva om jeg tar en tur over til deg på fredag, og plager deg litt?

Uansett er et sikkerhetsnett godt å ha i dette tilfellet i form av et stopp ord.
For å si det slik…. Jeg kunne nok kanskje hoppet ut av et fly i fallskjerm.. men ikke faen om du hadde fått meg ut av flyet UTEN fallskjerm.