Del 10: Bondage Vol II

Når det gjelder bondage synes mulighetene uendelige. For de som ønsker å utvikle seg videre, har vi laget denne siden

Om du mener du har prøvd, feilet (vi feiler alle fra tid til annen) og lært en stund, vil du antageligvis ønske å gå videre. Prøve nye ting, og når det gjelder bondage kan mulighetene syntes uendelige. Japansk bondage, bondage på kjønnsorganer og oppheng er tre typer mange kommer borti når de ønsker å gå videre. Det finnes en rekke andre varianter også, men dette er tre hovedgrupper vi skal se litt nærmere på her.

Jeg greier ikke å slapp av om jeg ikke er virkelig godt bundet.

Japansk bondage. Om det er opprinnelsen som har gitt navnet er bare en antagelse fra vår side, men om man surfer rundt på nett på utkikk etter bilder, er det vanligvis japanske kvinner man finner bundet opp på denne måten. Det kreves mye tau og en forståelse for prinsippene bak for å kunne utøve denne formen for bondage, som nærmest må kunne betraktes som en kunstform. Hele kroppen surres inn i noe som mest kan minne om et fiskegarn, og mister enhver mulighet til bevegelse. Det kan se smertefullt ut, men er faktisk ikke det. Siden repene dekker store deler av kroppen, blir trykket fordelt utover det hele, og riktig utført skal det være en herlig opplevelse. Å gå inn i detaljer om hvordan man skal binde blir for mye å få plass til her, men det finnes steder på nett med mengder av informasjon, samt bøker å få kjøpt. Her er det bare å prøve seg frem, men fortrinnsvis ikke som en del av en lek. Ta det som en del av treningen, og bruk det først i lek når du har såpass mye erfaring at du nærmer deg ekspertnivå.

Du har ikke bundet meg på over tre uker… Er det noe galt?

Bondage på kjønnsorganene. Dette er en ting man bør overlate til eksperter. Vi er ingen eksperter, og kan dermed heller ikke lære deg stort om det. Om du allikevel ønsker å prøve deg frem litt, tenk over at kjønnsorganer er ytterst ømtålige områder og du har formodentligvis intet ønske om å påføre din partner varige mén.

Oppheng. Å henge opp noen etter armer eller føtter er nesten for klassisk å regne. Å bruke rep til dette er ikke å anbefale, siden de da vil skjære seg hardt inn i huden og stanse blomløpet etter svært kort tid. Man får kjøpt spesiallagde mansjetter til dette bruket, både til hender og føtter. Her er det svært viktig å være påpasselig med kvaliteten. Om noe av utstyret skulle gå i stykker på feil tidspunkt, kan konsekvensene bli store (og smertefulle). Pass også på at slikt som kroker i taket sitter godt – prøv selv å ta tak med hendene og heng deg i dem. Husk også at å henge opp noen er en ekstrem belastning på kroppen og bør ikke strekke over lengre tid enn noen minutter. Om man går til det ekstreme å ville henge opp noen etter føttene, må man også huske at blodet vil strømme til hodet, noe som kan være svært farlig. Med andre ord … også dette er noe man bør sette seg ned og bruke tid på å studere før man går i gang.

For de som virkelig ønsker å fordype seg i emnet, har vi nå fått på plass en del av vår bondage skole.