BDSM utstyr, vol 1.

Vi har kikket litt på hva man bør ha av utstyr dersom dette er en lek du og din partner har lyst til å utforske videre….

Når dere skal velge ut hvilket utstyr dere trenger til deres SM/Bondage leker er det flere faktorer å ta hensyn til. I hvor stor grad skal hun/han hindres i å bevege seg?
Skal hun/han være helt fastlåst? Kommer det til å bli belastning på bestemte kroppsdeler, f.eks. håndledd/armer om hun/han skal «henge»?
Eller er det hele mest symbolsk?

Dette er faktorer som man bør tenke over før man går til anskaffelse av utstyr, som for en viderekommende fort kan beløpe seg opp i mange tusen kroner.

Det første man bør sørge for å ha for hånden, er et rep, relativt tykt, og det bør være i lengder som ikke er kortere enn 2.5 meter.
Tykkelsen er viktig av flere grunner. Et tynt rep vil skjære seg inn i huden, og vil etter relativt kort tid forårsake smerte av en helt annen type en det dere ønsker, samt at med et tynt tau kan det fort bli vrient å få opp knutene du bruke så lang tid på å lage.
Noe som fort kan bli fryktelig upopulært.
Noen mener 8 mm er passe, andre sverger til 10mm… men det heler er egentlig mest et spørsmål om smak & behag.

Mansjetter er ikke dumt å ha.
Innvester i et ordentlig sett av lær, og kjenn på det før du kjøper det. Om det er det billigste de har i butikken…. Finn noe som koster litt mer.
Her som når det gjelder alle andre ting, du får hva du betaler for.
Mansjetter fåes i flere størrelser, og fasonger. Sørg for å finne noen som passer, og spør betjeningen i butikken om råd og vink.
De bør kunne en del, og om de er helt ukjente med produktene de selger, så anbefaler vi å finne en annen butikk å handle i.

Det finnes også mansjetter som er laget i nylon, og som festes/strammes med borelås.
Disse er praktiske å ha med seg, siden de tar liten plass.
De er også svært behagelige å ha på, så de kan så absolutt anbefales som et alternativ til de mer robuste skinn mansjettene, så lenge man ikke utsetter de for ekstreme belastniner.

Selv for de litt mer erfarne SM’ere er silketørkler et kjekt leketøy.
Det er utvilsomt praktisk å ta med seg, man kan bare krølle det sammen og putte det i lomma.
Om man skulle hatt med seg fullt sett med mansjetter og rep, trenger man fort en ryggsekk, og det ser kanskje ikke like godt ut om man f.eks. skal en tur på byen, men smak og behag 😉 Selv er vi av den oppfatningen at silketørkler, eller håndjern, hører med.
Om ikke annet for at man skal vite at det når som helst kan skje noe, noe som kan virke ganske spennende…

Det finnes vel knapt noen som praktiserer SM/dominans som ikke har et sett med håndjern. De er egentlig ikke så veldig nyttige, man skal ikke ha dem på seg lenge før de begynner å gjøre vondt.
Skarpe stålkanter har den egenskapen at de fort begynner å skjære seg inn i håndleddene. Man kan selvsagt kle dem med stoff av ett eller annet slag, og i det siste har det blitt populært med håndjern med plysj, men helt ærlig, hvor stilig er det med håndjern med rosa plysj????
Uansett, kjøp et godt sett med håndjern, av den typen som man kan dobbel-låse, slik at det heller ikke kan strammes etter at det er satt på.
Og pass på å ha to nøkler, man vil bli overrasket over hvor fort gjort det er å rote bort en slik liten nøkkel, og det kan være flaut og ringe onkel politi for å få hjelp… ( selv om det også KAN være litt ekstra spennende)

For ganske mange er en pisk en nødvendig del av utstyret, og de fåes i et utall varianter, korte, lange, harde, myke, osv..- Vi har ikke tenkt å gå nærmere inn på dem nå, men sjekk litt rundt før dere kjøper. Det er stor forskjell på hardheten, og hvor «vondt» de gjør.
Det er også en del pisker som krever litt trening, og en stødig hånd om de skal brukes…. Og vær for guds skyld forsiktig om dere skal leke med pisk og genetalier… det kan fort få konsekvenser av en helt annen type enn dere hadde tenkt dere før dere begynte…

Isbiter har de fleste liggende i fryseren, og om man drypper en dråpe eller to.. ned på brystet til en person som ligger, kanskje fastbundet, ute av stand til å se noe som helst, kan man oppnå en utrolig effekt. Eller om man lar det dryppe, dråpe for dråpe, stadig lengre nedover brystet, maven… Definitivt verdt et forsøk.

Om is er kaldt, så er stearin det motsatte. Det stiller en del høyere krav, og er ikke så enkelt å bruke, for det KAN forårsake brannsår, og det er ikke noe man ønsker.
Om man allikevel har lyst til å prøve er det noen små ting man bør tenke over først. De billige sterinlysene av voks er bedre enn de dyre… de har et lavere smeltepunkt, og er dermed ikke like varme. Ikke hell stearin, drypp en og en dråpe, det gjør at stearinet får kjølnet seg litt ned, og sender små stikk, isteden for en flom av smerte.
Prøv på deg selv først, underarmen er et greit sted å prøve… Ikke drypp stearin på kjønnsorganene, det kan sette en stopper for denne leken før dere i det hele tatt er kommet i gang. Og ikke glem at stearinlys er åpen ild, pass på å ikke sette fyr på noe, med en av dere bundet fast i sengen i fyr og flamme…. Resten greier dere vel å tenke dere til selv.

En del mennesker liker å klypes i brystvortene, eller liker å småbites der. Man kan kjøpe seg dyre klemmer eller lodd beregnet til dette formålet, men hvorfor kaste bort penger på det, om man bare er nysgjerrig? Klesklyper er vanlig i de fleste norske hjem, og man kan justere hardheten ved å plukke dem fra hverandre og bende litt på stålfjæren.
Vær uansett litt forsiktig når de settes på, kanskje de klemmer litt mer enn du hadde tenkt deg på forhånd, og naboene kan komme til å reagere på høye smertehyl.. Det kan fort bli flaut, foruten at det fort kan sette en demper på lysten til å eksperimentere.
Klemmer kan også brukes på kjønnslepper, eller klitoris, men for å unngå en haug med brev fra kvinner som er ødelagt på det groveste.. overlat den slags til eksperter, ikke eksperimenter med det selv. I hvert fall ikke de først årene dere holder på med dette.

Helt til slutt:
Det er ikke hvor mye utstyr du har som avgjør hvor vellykket seansen skal bli, men dere, og deres forhold.