50 shades of grey…

Ikke siden 9 1/2 weeks har en film eller en bok gjort like mye for å stimulere «vanlige» menneskers nysgerrighet for BDSM som bokserien 50 shades of grey…

50 shades of grey startet en bølge av bokutgivelser med erotiske historier med fokus på BDSM i forskjellige former og i tiden fremover kommer det til å dukke opp mengder av bøker med omtrent det samme temaet.

50 shades serien har i aller høyeste grad gjort flere oppmerksomme på hvilken muligheter som ligger i BDSM, på godt og vondt.
Grensen mellom lek og misbruker hårfin og kan i en del tilfeller være vrien å oppdage, dersom man bygger all sin kunnskap på bøker som disse.

Bøkene er ypperlig underholdning og på tross av enkelte  feil og mangler, har de sørget for en økt interesse for BDSM.
Det i seg selv er en positiv ting, det bidrar til økt åpenhet og bedre forståelse for miljøet.

50 shades of grey har blitt et popkultur fenomen, en film er på trappene og på samme måte som med enhver middels spennende Disney lansering, finnes en solid serie med lisensierte produkter å få kjøpt.
Bokserien var i utgangspunktet en trilogi, men forfatteren jobber med en fortsettelse på serie… Om ikke DET er å melke suksessen for hver krone, så vet ikke jeg hva som er.

Produktserien egner seg utelukkende for nybegynnere og de som ikke har noen erfaring med BDSM fra før, relativt lav kvalitet og høy pris er dessverre to ord som alt for godt beskriver disse lisensproduktene.

Vi anbefaler sportsheets sin bondage serie, eventuelt deres «billig serie» Sex & Mischief som er en komplett bondage utstyr serie, inspirert av bøkene. (men med høyere kvalitet enn den lisensierte serien, til en lavere pris)